Bitter never sweet

Accessoarer

I en tid där det finns många stora aktörer på klädmarknaden och i andra sektorer riskerar man att ha ungefär samma eller i alla fall väldigt lika kläder och produkter som sina bekanta och vänner. Detta går stick i stäv med de flestas vilja att uttrycka sin personlighet genom just kläderna och därför har accessoarer blivit en allt viktigare faktor. För även om ett helt gäng av tjejer har på sig en vit topp, tighta svarta jeans och ett par tygskor är det de små detaljerna som får var och en att sticka ut.

Moderna skal till din mobil

Det är lätt att ge sin look en unik spinn genom att bära på en väska. Det finns väldigt få begränsningar när det kommer till denna accessoar då det finns allt från riktigt små handväskor för tjejer och kvinnor som bäst lämpar sig till aftonklänningen till stora sportväskor och ryggsäckar där man kan packa ner allt det viktiga och nödvändiga.

Ett annat sätt att försöka vara unik är att bära smycken i kombinationer som uttrycker din personlighet. Man kan börja med allt från lite krimskrams i plast till att bära familjeklenoderna som man ärvt. Förr i tiden stod valet ofta mellan guld eller silver när man skulle köpa ett smycke men i dagsläget finns det en hel uppsjö med material att välja ifrån som exempelvis tenn och stål.

Skor är oerhört viktiga för att sätta pricken över i:et när man satt ihop rätt överdel med rätt underdel. Det spelar ingen roll om det är en vardag och man ska ta bussen till jobbet eller om man ska på en viktig fest i sällskap av miljonärer. Skorna ska alltid vara rena, fräscha, lukta gott och skapa avundsjuka hos dem som inte har på sig ett lika hett par.

Ett annat förslag som kanske är det enklaste är att byta skalet på mobilen. Med ett personligt mobilskal kan du signalera vilken typ av musik du gillar eller om diamanter är din bästa vän.

Förutom att din mobil blir snyggare med ett skal så skyddar den din mobil också. Det finns olika skal som tål olika mycket. Du väljer hur mycket skydd din mobil ska ha. En stor fördel med skal är att om du vill sälja den så har du haft skal och skyddat din mobil från dag ett så kanske du kan få några hundralappar mer för den om den inte ser sliten och använd ut.