Bitter never sweet

Bästa sakerna till din mobiltelefon

phone

Mobilen ska gärna hålla i några år, men de har blivit skörare allteftersom tekniken har blivit bättre. Vi kan göra mer än någonsin med telefonen, men istället kan den gå sönder efter bara ett litet fall.  Det gäller att skydda telefonen och det kan man göra med stil!

Mobilfodral

Ett mobilfodral i bra kvalité skyddar mot stötar och smuts, samt håller telefonen från saker som nycklar och kort som kan ligga i fickan och göra repor. Skaffa ett fodral som uttryckligen passar din telefon, för bästa passform. Det är också bra att titta efter fodral som är gjorde med bra material såsom äkta läder.

Härdat glas

Alla med en smartphone köper en skyddsplast och sätter över skärmen. Den skyddar mot repor och smuts men skyddar inte mot fall och blir lätt fet av fingrarna. Man får putsa telefonen varje dag om den ska se fin ut. Sedan är det lätt att plasten släpper längs kanterna och man får en rand med smuts runt skärmen.

Skaffa härdat glas istället! Materialet är bara 0,3 millimeter tjockt och skyddar skärmen från att spricka. Istället spricker det härdade glaset som du lätt kan dra bort och kasta. Härdat glas stöter bort damm och fett, du kommer inte längre se dina fingeravtryck på skärmen!

Liten halsrem

Det är inte alla som vill ha telefonen i fickan eller väskan. Man är rädd att den blir snodd, skadad eller att den faller ur fickan och går sönder. Du kan lösa problemet genom att skaffa en rem som du hänger runt halsen. Nuförtiden brukar det inte finnas några öglor på telefoner för att sätta fast en halsrem eller mobilsmycken. Istället kan man köpa specialskal och fodral som går att koppla samman med en nyckelring eller hake.