Bitter never sweet

Ett tufft mode för de yngsta i familjen

Semestern är över vilket innebär att det snart är dags för skolstart. Och skolstart betyder också att de flesta barn behöver lite nya kläder.

Många barn växer nämligen extra mycket under sommaren och därför är deras kläder ofta för små när lovet är slut. Men det är inte enda anledningen till att köpa nya tuffa kläder. Skolstarten är dessutom även väldigt spännande för barnen vilket betyder att de kanske vill vara lite extra fina den första dagen.

Kläder med personlighet och attityd

Kanske gillar ditt barn lite tuffare kläder? Kläder som visar deras personlighet och som gör att de inte ser ut precis som alla andra. I så fall finns då coola märken med bra kvalitet på nätet. Som är snygga samtidigt som de är hållbara och tidlösa. Det finns till exempel snygga jeans som tål lite hårdare tag. Med andra ord det perfekta plagget för skoldagen – som tål lek och bus på rasterna. Även ett par klassiska, rejäla kängor kan vara bra att ha. Som funkar i de flesta väder och inte blir omoderna. Så passa på att kolla nätet innan skolan börjar så kanske du hittar något för dina kids.