Bitter never sweet

Funktionella träningskläder

När vi tränar så är det en stor fördel att använda sig av funktionella träningskläder. Mycket beror på vilken träningsform som man har och vilken årstid som vi befinner oss i. Det gäller att anpassa klädseln efter den träning man utför. Håller man på med någon form av utomhusidrott så är det den klädseln som gäller. Inomhusträning så gäller en annan typ av klädsel.

Fotbollsträning

Alla har vi olika intressen och hur vi tränar ser väldigt olika ut. Du kanske spelar fotboll med dina kompisar lite nu och då mest på skoj. Varför inte köpa en Liverpool matchtröja med ditt egna namn på hos supportersplace.com. Detta kommer ju att imponera på dina kamrater som kanske också är fan av Liverpool. Det kanske inte gör dig till en bättre fotbollsspelare men så mycket roligare att spela i en hemmadräkt med Liverpool. Om alla i ditt lag gillar The Reds så får ju även de ställa upp och införskaffa rätt matchkläder.

Annan träning

För det mesta så vill man ha träningskläder med bra funktioner. Framförallt så vill man inte att det ska kännas klibbigt av alla svett man utsöndrar utan att kläderna suger upp fukten på ett bra sätt. Tränar man på gym så går det alltid att ha med sig ett par extra toppar eller t-shirts som man kan byta efter halva träningstiden. Samtidigt så är det fördel att svettas, då vet man att man har tränat ordentligt.  Tränar man utomhus året om så gäller det att man anpassar klädsel efter väderlek. Lager på lager är alltid något som fungerar.