Bitter never sweet

Klä dig för rätt för höstens fester

Höstens mode har fallit tillbaka till  det välskräddade 90-talet och i höst gäller det att välja välsydda, enkla klassiska plagg. Modet är för i höst väldigt feminint med många vackra klänningar i enkel klassisk design. En annan trend som är på ingång är att föra in det maskulina i den i övrigt kvinnliga garderoben. Gillar du inte klänning är ett par stilrena chinos med en skräddarsydd kavaj helt rätt. 

Klassisk klänningSkräddarsytt

Vill du följa höstens hetaste trend på festen i höst ska du välja en sofistikerad feminin stil med enkla skräddarsydda plagg som andas stil och klass. Den klassiska damlooken är hetare än någonsin och klänningen och kjolen är två plagg som slagit stort. En sida som inriktat sig på snygga välsydda klänningar är klänningarsfest.se, där det finns många olika modeller att välja mellan.  Ett klassiskt plagg från dem, som passar perfekt inför höstens fester är Tallo Dress, en feminin klänning med fint fall med klassiska fjärilsärmar. Denna klänning kan matchas med ett par klassiska pärlörhängen och en liten kuvertväska för att förstärka den feminina looken.

Maskulint

Är du personen som har svårt att trivas i klänning är en annan het trend i höst att ta fram det maskulina modet hos kvinnor. Det som knyter ihop säcken med de skräddarsydda klänningarna är att även här välja välsydda kläder som andas klass. Välj gärna ett par klassiska chinos, gärna i en rymlig modell, till en midjekort skräddarsydd kavaj. För att förstärka det maskulina är det bra att välja klassiska färger som svart, vitt och grått. Förstärk gärna stilen med att välja ett par platta skor och fäst gärna håret i en stram knut i nacken.