Bitter never sweet

Kläder och mode

Kläder och mode är något som bara växer och förändras hela tiden. Det mesta är inte helt nytt utan det är oftast äldre stilar som blir populära igen, det mesta som har varit populärt kommer att bli det igen.

Fashion couple

För att veta vad som är modernt och snyggt just nu kan du prenumerera på modetidningar eller kolla på modevisningar på TV. Du får i och för sig räkna med att mycket av de kläder som är med på modevisningar inte blir speciellt populära ändå. Självklart kan du ha din egna stil och bara vara intresserad av kläder du gillar. De flesta påverkas faktiskt av vad som är modernt även om de tror att de inte gör eller försöker att låta bli att påverkas.

Precis som det mesta annat finns det nu möjligheten att köpa och kolla på kläder och mode på nätet. Det kan du göra genom bloggar som är inriktade på mode, eller på nätbutiker som säljer kläder och mode. Det finns i och för sig en del nackdelar med att handla på nätet, dels kan du inte prova kläderna så att du vet att de sitter och det kan också vara dyrt med frakt. Det finns faktiskt e-butiker som försöker göra sig av med alla nackdelar med att handla på nätet istället för i en vanlig butik. Många nätbutiker erbjuder gratis frakt och returrätt, på så sätt behöver du inte betala något i onödan. Du kan prova kläderna hemma och skicka tillbaka dem utan att det kostar något. Det är ju faktiskt ganska mycket skönare att kunna handla hemifrån.