Bitter never sweet

Kom igång med träningen

Det finns många anledningar att skippa träningen och istället mysa ner sig i träningskläderna och hamna i tv-soffan med en chipspåse och något gott att dricka. Det dåliga samvetet knackar på axeln och hälsan blir lidande i det långa loppet. 

Träning behöver inte vara jobbigt, det är klart att man måste ta i lite grann för att kunna förbättra sin kondition och sina resultat men genom att hitta en träningsform man trivs med så blir det genast lättare att komma igång och faktiskt tycka att det är kul. Det viktigaste är att ha rätt utrustning och rätt kläder för vädret och den aktivitet man väljer, är det en utomhussport så se till att du inte kan smita ifrån för att det regnar eller är lite kyligt ute.

Svåraste tiden att komma igång med träningen igen är efter sommaren, man har haft många härliga grillkvällar, en lång härlig semester, kilona har börjat smyga sig på och vardagen hinner snart ikapp igen. Det gäller att ta sig i kragen och bestämma sig för att tänka på hälsan och ta tag i träningsbiten. Ett bra sätt att komma igång är att göra det tillsammans med någon annan, antingen sin partner eller en god vän så man kan peppa varandra när motivationen tryter.