Bitter never sweet

Manliga accessoarer

Helt klart så har inte män använt lika mycket accessoarer som kvinnor men detta har förändrats de senaste åren och det finns idag fantastiska manliga accessoarer man man mer än gärna använder sig av. Det är inte alltid som kläderna räcker till att uttrycka hur man känner sig så man behöver något mer att smycka sig med för att få till den look man är ute efter.

Hitta dina accessoarer

Tack vare nätet så har det blivit betydligt enklare att hitta de accessoarerna man är ute efter. Titta in hos skolyx.se så hittar ni massor av saker som kan passa till den outfit ni har hemma i garderoben. Kanske det är så att ni är i behov av ett nytt bälte eller varför inte ett par snygga skinnhandskar. Klockan må ha varit den vanligaste manliga attributen som använts. Idag så finns det så mycket mer att hitta även om klockan är något som de flesta män fortfarande använder sig av som  accessoar.

Accessoarer efter humör och tillfälle

Det finns en stor fördel att köpa hem olika accessoarer så man har att välja bland. Det räcker inte bara med ett snyggt bälte utan man bör ha några att kunna välja bland beroende på humör och tillfälle. Vissa gånger så kanske man inte använder så mycket av de accessoarer man ha utan är mer sparsmakad när man smyckar sig. Andra gånger så åker allt fram och man använder både scarf, arm- och halsband. På med snyggaste bältet och favoritplånboken är också med. Vissa tillfällen kräver att man går all in med sina accessoarer.