Bitter never sweet

Mobiltillbehör som accessoar

10923203-smartphone-with-headphones

I dagens läge har de flesta en mobiltelefon och bär den med sig till jobbet, sina fritidsaktiviteter och i olika sociala sammanhang så varför inte styla den för ändamålet och låta den bli en accessoar.

Mobilen

Många tänker sig accessoarer som halsband, klockor, smycken och handväskor men de flesta människor idag har oftast också en mobiltelefon i handen och den väcker givetvis uppmärksamhet när den ringer eller notiser plingar till så varför inte använda även den? Piffa upp telefonen med ett designat, moderiktigt, stilrent skal eller smycke och gör den till en accessoar. Matcha den med din klädsel, din aktivitet, den miljö du ska vistas i eller vill du att den ska sticka ut med starka färger och olika mönster.

Skal, fodral och bumpers

Mobilskalet som fungerar som ett extra skydd för telefonen har också blivit ett sätt att smycka och pryda sin mobil. Idag finns det oändliga valmöjligheter på färg, design och form som ändå har de skyddande egenskaper som ett mobilskal ändå ska ge telefonen. Du kan välja mellan stilrena fodral som täcker mobilen helt eller färgglada bumpers som sitter på kanten runt din telefon för att skydda den om du till exempel tappar den i golvet. De allra vanligaste är mobilskal som sitter på baksidan av mobiltelefonen där det absolut största utbudet finns av färg, mönster och design och på internet kan du enkelt söka och beställa de tillbehör som passar både dig och din telefon.

Väskor och headset

Det finns också en mängd olika väskor att förvara sin telefon i för olika tillfällen eller till exempel sportarmband om du är i motionsspåret och man kan med fördel kombinera färgen på sitt headset eller sina hörlurar med dessa eller med dagens outfit. Du kan även skydda ditt ladduttag eller hörlursuttag med ett snyggt smycke eller en snygg hörlurssplitter för att dela din musik med andra.