Bitter never sweet

Mode för män – höst och vinter 2020

Modet varierar och nu går vi in i hösten 2020, vilket mode gäller då för män? Det finns en mängd stiltips att ta del av för att få rätt stil. Höstmodet 2020 domineras av rött, samt de klassiska höstfärgerna brunt, marinblått och beige. Satsa gärna på accessoarer i rött för en ”less is more”-stil, det brukar alltid gå hem bäst när det kommer till mode.

Höstens mönster

Ett mönster som är inne hösten 2020 är rutigt, vilket ofta är inne när det kommer till herrmode. En rutig kavaj är alltid rätt i höst och du kan bära den på flera olika sätt. I höst är det dessutom chinos som gäller på benen, så luta inte dig tillbaka på dina jeans nu när kylan kommer smygande. Det ska vara dressat i höst och vinter helt enkelt.

Köp höst- och vintermodet online

Det är alltid smidigt att hitta något snyggt på nätet. Varför inte satsa på en snygg jacka eller en pufferväst? Puffervästarna slog igenom redan föregående höst men är på modet även 2020. När det kommer till skomodet är det dressade boots som gäller, exempelvis derby-kängor. Men ett par stilrena och enfärgade sneakers med tjock sula går också hem om du vill vara moderiktig resten av 2020.