Bitter never sweet

Mode som passar alla män

Det är inte alla män som är intresserade av mode, tvärt om, men det behöver inte innebära att man inte vill se bra ut. Därför har vi försökt att samla lite modetips som passar dom flesta, ledorden är enkelt men snyggt. Först och främst är det att se till att kläderna passar och är hela och rena. Kan låta självklar, men det är kanske en bra idé att kika igenom garderoben någon gång om året och ta bort slitna och trasiga kläder. När det väl är dags att fylla på med lite nya kläder så är det bra att kolla om affärerna erbjuder din storlek innan du åker iväg till butiken. Flera stor kedjor har pinsamt dåligt utbud av storlekar, kanske är det helt enkelt mest effektivt att handla på nätet och slippa trängseln.

Det första plagget som passar alla är piké tröjan. Det är ett bra alternativ om du behöver klä upp dig men inte trivs i skjorta, och om vi ska vara ärliga så är skjortor en djungel. En piké tröja är en t-shirt som har krage och knappar, den finns både med kort eller lång ärm. På vintern kan piké tröjan kombinerad med en tunnstickad tröja som man kan vika ut kragen över. Helt enkelt ett plagg som funkar året runt och till de flesta tillfällen.

Nästa plagg som passar de flesta är chinos. Jeans i all ära men chinosen är liksom piké tröjan det perfekta mellanläget mellan att vara välklädd och bekväm. Måhända att jeansen är det plagg som du använder mest, men att ha ett par chinos i garderoben är en bra idé. Även detta plagg funkar året runt och du kommer att vara nog välklädd för de flesta tillställningarna. Slutligen, glöm inte skorna. Se till att köpa ett par bekväma lite snyggare skor. Numera finns det många alternativ av snyggskor med sneakers-sulor, bekvämt och snyggt på samma gång.

 

Lycka till!