Bitter never sweet

Mode sommaren 2014

Sommarvärmen är här och en ny modesäsong har börjat. Därför är det dags att ta fram sommarkläderna!

För damerna

Här ser vi pastellfärger och grafiska mönster. Det är också populärt med glitter och glamour. Kjolar och shorts i kortare modell håller sig kvar från fjolåret. Grafiska mönster är något nytt och går nog att tacka för allt bättre trycktekniker vilket gör att man kan göra väldigt smala linjer utan att de nöts bort i tvätten. Grafiska tryck och vektorgrafik finns på både ytterkläder och klänningarna.

För herrarna

Här finns också det grafiska mönstret men även klassiska, mjuktonade chinos är på högsta modet. Vi ser också en uppsving i flugans popularitet. Kanske beror det på den brittiska science fiction-serien Doctor Who som har inspirerat världen och gjort flugan cool igen? Inför sommarbröllopet och midsommar kan du hitta flera snygga och roliga flugor hos Neckwear.

Det militära har kommit tillbaka och man kan se trycket i både shorts och skjortor. För den med lite annorlunda smak finns det glansiga ytterjackor och skira material som hänger snyggt över axlarna.

Accessoarer

Det är en tid fylld av läckra accessoarer. Man kan nästan säga att allting i accessoarväg ligger på modet just nu. Det gäller att liva upp sina gamla, tråkiga utstyrslar med färgglada armband och skinande silverkedjor runt halsen. Även mobilen är en viktig accessoar som kan bli mer personlig tack vare roliga mobilskal och mobilsmycken. Se även till att plocka upp några solglasögon så du har ett par för varje tillställning!