Bitter never sweet

Mode

Mode är som bekant alltid ett aktuellt och hett ämne som intresserar många, både unga och gamla. Beroende på vilken situation man befinner sig ser modet ut på lite olika sätt.

Vardagsmode
Även om det ”bara” är vardag kan det ändå var kul att lägga lite extra krut på sin outfit även om man givetvis inte behöver vässa sig till tänderna. Ett par schyssta jeans fungerar alltid bra till vardags. Det som är bra med just jeans är att det fungerar ihop med i princip vad som helst från en t-shirt till en kavaj. I övrigt fungerar alltifrån t-shirts till bekväma skjortor och tröjor bra till vardags.

Festmode
När man ska på fest är det alltid kul att piffa till sig lite extra. Här kan det vara värt att lägga lite extra tid på att hitta en outfit där de olika delarna verkligen matchar varandra. Ett par jeans fungerar bra även här, dock kanske man bör plocka på sig ”finjeansen” om man har några sådana. Som tjej kan en snygg kjol eller klänning vara en bra idé. Vankas det aningen finare fest kanske en kostym eller en klänning av modell stiligare är på sin plats.

Träningsmode
I takt med att allt fler börjar träna så har modet på senare år letat sig in även här. Det gäller att vara snygg när man tränar. Just nu är det väldigt populärt med träningskläder i färger som verkligen syns, som gult, ljusblått och grönt, så det är något man bör satsa på. Ett annat bra tips är att satsa på träningskläder som är ganska tajta och inte alltför säckiga.