Bitter never sweet

Olika klädmoden

Kläder och mode är som bekant något som är väldigt roligt, intressant och spännande. Roligt är också att det finns så väldigt många olika stilar och olika klädmode som lämpar sig för olika tillfällen.

Tjej

Vardagsmode

Vardagsmodet är nog den typen av mode som de flesta av oss brukar mest, det vill säga det vi har på oss i skolan eller på jobbet. Även om det ”bara” rör sig om vardagen kan det ändå vara lite roligt att lägga lite extra krut på sina kläder och sin stil, åtminstone någon dag i veckan. Typiskt vardagsmode är ett par jeans, vilka är mycket praktiska eftersom de som bekant funkar ihop med det mesta. Så ett bra tips är att satsa på ett par-tre riktigt schyssta jeans att bära till vardags.

Utöver kan det även vara värt att satsa på några snygga t-shirts, ett par skjortor och en tjusig tröja av något slag.

Festmode

När det bjuds till fest är det alltid kul att klä upp sig lite extra. Lite beroende på hur pass fin fest man ska på fungerar även här ett par jeans alldeles utmärkt ihop med en t-shirt, skjorta eller något annat passande.

Rör det sig dock om lite finare och mer elegant tillställning kanske inte jeans är att rekommendera utan då är det kostym, kavaj eller motsvarande som gäller för honom och en klänning eller något annat tjusigt för henne. Även någonting stiligt att ha på fötterna kan vara bra om man ska på finare fest av något slag.

Träningsmode

Då träning i alla former blivit allt mer populärt har också träningsmodet utvecklats allt mer. Idag är det viktigt att inte bara träna bra utan också se bra ut när man väl gör det. Ett bra tips är att satsa på ganska färgglada och inte alltför yviga träningskläder, vilket är på modet just nu.