Bitter never sweet

Roliga gadgets till din mobil

Mobilen är en av våra käraste ägodelar och delar vårt liv i stort sett dygnet runt. Vi köper gärna saker till den och det bästa man kan köpa är saker man absolut inte behöver. För visst är det så att vi lockas av lite roliga tillbehör. Något utöver det vanliga.

Hänglås

Ett hänglås behöver inte vara tråkigt, utan det finns hänglås som är appstyrda. Ingen mer nyckel behövs, som man kan tappa bort. Låset har Bluetooth och att ta upp mobilen för att öppna låset är överflödigt, dessutom kan man dela låset med andra. Låset har även antiskimnings-funktion.

Bluetooth vantar

Detta är en riktigt kul grej till mobilen som garanterat får folk att reagera. Man kan säga att vantarna fungerar som en handsfree, men ändå inte. När det ringer svara man helt enkelt genom att trycka in en knapp på vanten. Högtalaren sitter på tummen och mikrofonen på lillfingret. När man gestikulerar till någon att ringa sätter man tummen mot örat och lillfingret mot munnen. Nu vet ni hur det kommer att se ut när ni talar i telefon med Bluetooth-vantar.

Smart mobiltelefon för barn

Det här är en jättesmart grej för barn som fungerar som en mobil. Den går att ringa med och svara med. Det bästa är att de aldrig kommer att glömma den eller tappa bort den. Den bärs nämligen runt handleden och är mycket simpel att använda. Dock behövs det ett SIM-kort från en mobil operatör, som till exempel Telenor. För att spara pengar på detta kan du använda dig av rabattkoder du får via Rabatterat.se.

Filmtajm

En sista kul pryl är en projektor till mobiltelefonen. Detta passar den som tittar mycket på Youtube eller film. Man sätter helt enkelt mobilen i projektorn och vips har man en större skärm. Projektorn är liten, behändig, och är enkel att ta med sig.