Bitter never sweet

Sköna träningskläder

Vinterlöpning

Olika träning är i behov av olika träningskläder, lika som vädret spelar en stor roll. Beroende på vilken typ av träning du håller på så kan både kläder och utrustning se annorlunda ut. Sköna träningskläder är helt klart av vikt när man ska träna.

Vid löpning så är man i behov av lite olika träningskläder och typer av skor beroende på vilket underlag du ska löpa på. Många skor passar till de flesta underlag, och på sajten Runners World kan du kolla upp vilka underlag som kanske passar dig bäst. Vädret kan vara ett aber när det kommer till utomhusträning, men som någon vis har sagt, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Beroende på i vilken del av landet man bor så är klädsel lite olika. I norra delarna av vårt avlånga land så kan det behövas mer kläder för att håla sig varm under sitt träningspass utomhus.

Hos sportbutiken Sportshopen så hittar du massor av sköna sportprylar och sköna träningskläder. Lager på lager känner nog de flesta till, på detta sätt så så hålls kroppen varm under ditt träningspass. Lager ett bör bestå av något som är värmeisolerande men också något material som transporterar fukt. Att få bort fukten är viktigt då det kyler ner dig fortare om din hud är fuktig av svetten. Lager två är det lager som isolerar din kroppsvärme, ju kallare det är ute ju tjockare mellanlager bör du ha. En långärmad tröja är absolut det bästa som ser till att isolerar kylan utifrån men också ser till att den fukt som uppstår förs över till ett annat lager. Ovan på dessa lager så kan du ha ett vindtålig och vattenavvisande skal som skyddar mot kylan utifrån och behåller värmen du skapat där under.