Bitter never sweet

Skor Hösten 2013

Skor hösten 2013

Nu är snart hösten här och då kan det vara all idé att kanske införskaffa ett par nya snygga skor. Frågan är vad som gäller just för denna hösten? Nedan följer några tips på lite olika typer av skor som är helt rätt i höst.

Damer

För damer är hösten stövlarnas årstid. Som vanligt får man nästan säga är det höga stövlar med klack som fortfarande gäller. Dock funkar även mindre höga stövlar bra, men klacken gäller även här. Gångbara färger i år är svart eller brunt.

Har man tänkt sig gå på mycket på fest i höst kanske ett par pumps kan vara en god idé. För pumps i höst funkar nästan alla färger och mönster. Dessutom ska klacken helst vara lite extra hög.

Herrar

Vad gäller herrskor är det skor i läder och naturgummi i mörka färger som gäller. Andra klassiska modeller fungerar också bra.

En annan typ av skor som fungerar bra för både män och kvinnor är sneakers av olika slag. En fördel med sneakers är att det verkligen går att hitta någonting för alla. De flesta sneakers är tillverkade i någon form av tygmaterial i liknande, men det går även att hitta sneakers i skinn och läder, något som blivit allt populärare senaste åren.

Ett par sneakers i läder kan vara en bra idé lite längre fram i höst när vädret börjar bli lite svalare och man vill slippa frysa om fötterna. Som vanligt fungerar de klassiska Conversen även i höst och dessa går faktiskt också att få tag på i läder och andra material än tyg. Framför allt om man letar på nätet, på Skojakt.se så hittar du mängder av converse.