Bitter never sweet

Snygg på stranden

Sommaren är kort men det regnar faktiskt inte bort så mycket av den även om det ibland känns hopplöst grått. Sommar, sol och bad är vad vi gillar att tänka på. När solen börjar värma på vårkanten är det dags att titta i garderob och lådor vad som finns kvar av förra sommarens bad- och strandkläder, och vad som går att använda igen.

Badmode är ju inte bara snygga bikinis och badshorts utan ibland vill man vara lite mer klädd, kanske för att gå en bit och köpa en latte eller glass. Då passar det med en tunika eller en sarong för att visa lite mindre hud under inköpspromenaden. Nya trendiga plagg hittar du hos phaxswimwear.se i härliga färger och med modernt snitt. De erbjuder bland annat snygga och trendiga strandkläder och accessoarer för kvinnor i alla åldrar.

StrandmodeStrandmode för kvinnor

De trender inom badmode som gäller snappar man enkelt upp på veckotidningarnas kändissidor. Det Beyoncé hade på sig förra veckan på stranden i Florida blir snart trendigt. När det gäller strandklänningar så tycks trenden gå mot enfärgat och diskret. Klänningar utan axelband är populära, man vill ju gärna slippa de vita linjerna över axlarna. Accessoarer är fortsatt viktigt. Tuffa solglasögon, glittriga smycken och en chic solhatt är ett måste. För att göra looken komplett skaffar du ett par snygga sandaletter som funkar både på stranden och på kvällspartyt. Har man svårt att komma på idéer är Pinterest en bra källa till inspiration.

Strandmode för män

En trend för män är att de långa surfershortsen håller på att bli kortare. Är du en surfare så okay, men vill du följa modet så är ett par lite kortare enfärgade badshorts med någon liten detalj årets badplagg. Däremot tycks de vanliga shortsen bli längre och stormönstrat rutigt är helt rätt i tiden. Solbrillor är självklara och varför inte en trendig solhatt?

Fortsätta vara snygg hela sommaren

För att se till att du är snygg varje gång du går på stranden, finns det två saker som du alltid borde ha med dig. Den första, och viktigaste, är solskyddskräm. Du kan få en fantastisk solbränna fastän du skyddar dig. Det är större chans att du får behålla din solbränna längre, du minskar riskerna att få hudcancer och du slipper på röd och flagna.

Den andra är att ta med vårdande hårprodukter. När man badar i saltvatten slits det på håret och solen får håret att blekas och torka ut. Vatten är inte den bästa fukten för håret. Istället är det bra att ha en riktig inpackning med sig som du kan smeta in i håret när du ska åka och sedan tvätta ur det när du kommer hem.