Bitter never sweet

Teknologi som accessoar

shutterstock_276706898

Vårt samhälle vekar varje år gå mer och mer teknologiskt och det har även spillt över på modet.

Vi har ju som alla säkert vet använd mobiler som en modegrej ända sedan smartphones först dök upp. Man har ända sedan det tidiga skedet kunnat utsmycka dessa med både den ena och det andra, som skal med egna designer och lyxiga läderfodral av högsta kvalitet.

Men nu de senaste året har vi även sett en annan produkt göra sig känd: smartklockan. Denna har nu fått en plats i modet på samma sätt som våra mobiler. Armbandsur har ju alltid varit en del av modet, man har kunnat matcha dem med sin outfit under alla möjliga omständigheter, allt från en fin middagsbjudning till en joggingtur.

Och på tal om motion så hittar man ju en hel del teknologi i modet där. Allt från snygga pulsarmband till GPS-klockor, men även om man tänker ett steg längre på all avancerad teknologi som använts för att skapa bättre kläder och skor.

Teknologi kommer säkert att fortsätta ha en inverkan på modet i framtiden, både kort- och långsiktigt, men hur detta kommer att se ut kan man mest spekulera kring. Hur som helst blir det spännande att se vad som komma skall.