Bitter never sweet

Telefonen som en modeaccessoar

Våra smartphones har kommit att bli en del av vår outfit. Vi har dem med oss överallt och i och med detta har det växt fram en marknad för skal och skydd som inte bara är funktionella utan även snygga. Det första modevalet du gör är telefontillverkare. Precis som med kläder är märket också ett sätt att uttrycka sig på när det gäller telefoner.

Kvinna med mobilOavsett om du köper produkter från Levi’s eller Apple är de ett uttryck för din personliga stil. När det gäller mobiltelefoner har nog Apple blivit mer av ett modemärke än de flesta andra tillverkare och vissa väljer Apple för att det är mer av en statussymbol.

När du väl har telefonen i din hand kan du dekorera den på olika sätt. Snygga skins skyddar baksidan av telefonen från repor; skal skyddar även glaset på framsidan. Här har du full frihet att uttrycka dig, från det klassiska läderfodralet till det hippa färgglada skalet.

Du kan till och med designa ett eget skal till mobilen. Det ger dig möjlighet att verkligen uttrycka dig, du kan använda allt från bilder du själv tagit eller målat till mönster du tycker är snygga. Gillar du att dina saker alltid matchar gäller det att hitta något som går i samma ton som din väska eller plånbok. När du börjar processen väljer du helt enkelt vilken modell du vill skapa ett skal till, för ett par modeller kan du sedan välja vilket typ av skal du vill ha, standard, toughcase eller till och med läderfodral. Sen får du välja en bakgrundsfärg, ladda upp en bild och skriva en text, men du behöver naturligtvis inte göra alla om man inte vill.

Gillar du att variera finns det ju inget som stoppar dig från att ha flera olika skal och fodral som du kan matcha till olika outfits, på så sätt behöver du aldrig känna att mobilen inte passar in med vissa kläder.

Din smartphone kan dessutom hjälpa dig med andra modebeslut. Det finns massvis med appar som hjälper dig hitta nya snygga inköp eller kombinera de plagg du redan äger. Oavsett om du behöver hjälp med att hitta rätt par skor, vill följa allt som Chanel producerar eller vill veta vad H&M nyligen släppt finns något för dig.