Bitter never sweet

Trendiga tillbehör

shopping

För varje säsong som börjar kommer det nya modetips på vad man ska ha för att vara så trendig som möjligt. Tipsen kommer framförallt från de stora modevisningarna och en mässa i Sverige som det är värt att hålla sig uppdaterad med är Modemässan i Stockholm. Trots att modet svänger och nya plagg och accessoarer kommer kan man klara sig långt på sin basgarderob där hemma. Genom att lära sig att matcha dessa plagg rätt och lägga till trendiga accessoarer kommer man långt. Vi tänkte idag ge tips på några nya och unika accessoarer och tillbehör. 

Mobilen

Den idag mest omtalade accessoaren, som kommit med stormsteg de senaste åren är mobilen. Denna skapelse kan många inte klara sig utan och det finns otroligt många snygga och annorlunda tillbehör att smycka den med. Något som vi tidigare skrivit om här. Det vi idag tänkte ge tips på är ett nytt, lite annorlunda och även praktiskt tillbehör till mobilen, nämligen en dammplugg. Detta är, som namnet låter, en vacker accessoar som pluggas in i hörlurskontakten.

Väskan

Väskan är och förblir en av de hetaste accessoarerna. Det spelar ingen roll hur många väskor man som modemedveten har, man kan alltid ha fler. För i vår är skinn och metallic två ledord att ha i åtanke då du letar den perfekta väskan. I en artikel i expressen.se finns ett bildspel att beskåda på de 18 snyggaste väskorna för våren 2014.  Det som syns på catwalken i år är att det är lite större väskor som gäller, gärna med korta band som kan bäras i handen och inte alltid på axeln.

Scarfen

En sista accessoar som behövs för att vara riktigt trendig i vår ar scarfen. Idag bärs den av alla såväl man som kvinna och det finns otroligt många snygga scarfar att införskaffa. Köp gärna ett par stycken att ha hemma för att kunna matcha beroende på vilken outfit du väljer. Ett tips är att kolla på ahlens.se, där finns många nya snygga scarfar som går helt i vårens färger. Basen för i vår är fortfarande i grå toner och den trend som stod högt under hösten 2013, ”Grey boom” lever fortfarande kvar. Till denna färg går det utmärkt att matcha i mer färgstarka toner och plommon och mossgrön är två färger som är extra trendiga i vår.