Bitter never sweet

Vårmodet herrar 2018

Våren kommer att komma förr eller senare, mycket beror på vilken del av landet som man befinner sig i. Längst i norr så är det en hel del snö kvar och i sydligare delar så börjar man att kunna plocka fram vår modet och framförallt kolla in vad som kommer under våren 2018 för alla herrar.

Nätet är en bra källa till herrmode och man kan förkovra sig bland de bästa butikerna online. Stayhard är en av de bättre och man hittar stilfulla plagg som passar till flertalet av män. Det finns mängder med kända varumärken att kolla runt bland och företaget brinner verkligen för herrmode och de kan verkligen sin grej. Med både fri frakt och returfrakt så kan man känna friheten att beställa hem varor och få dessa efter 1-3 dagar. Slappna av i fåtöljen och kolla runt bland sortimentet och lägg din order då du känner dig redo.

Denim är något som ständigt återkommer och så även i vår kan vi se detta klassiska tyg i våra plagg. Det var kanske under 90-talet då det var som störst men vi vågar nog säga att det är en stor våg av denimplagg som kommer nu under våren. Även om det blir en hel del av den vanliga blå denim så kommer även färgad denim, orange exempelvis kan bli en kioskvältare denna våren. Våga matcha olika färger och gör din entré på modehimlen.